• Lorem ipsum

Elektrische Vouwfietsen van Dahon, Takashi of Thompson

Voor elke gebruiken een passende elektrische vouwfiets, voor dagelijks gebruik, uitvoeringen met lage instap of high end elektrische fietsen met groot bereik, top kwaliteit versnellingen of band aandrijving.

Toon:
€2.099,00€1.649,00
direct leverbaar
Altijd de wind in je rug, ook op een vouwfiets, dan kan nu met de Elektriche Vouwfiets Dahon Ciao Electric. De nieuwe E-vouwfiets van Dahon. Uitgevoerd met de krachtige 36 volt, 250 Watt borstelloze motor van TransX. Lees meer
Dahon
Elektrische Vouwfiets Ciao Ei7 Lapis Electric
Altijd de wind in je rug, ook op een vouwfiets, dan kan nu met de Elektriche Vouwfiets Dahon Ciao Electric. De nieuwe E-vouwfiets van Dahon. Uitgevoerd met de krachtige 36 volt, 250 Watt borstelloze motor van TransX.
€2.099,00€1.649,00
€1.499,00
direct leverbaar
Hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met de 10,5 Ah accu in de zadelpen en voorzien van 7 derailleur versnellingn en een stabiel sportief frame. Licht, Stevig en Handig te vouwen. Lees meer
TAKASHi
Elektrische Vouwfiets E-Seven D Donker Grijs
Hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met de 10,5 Ah accu in de zadelpen en voorzien van 7 derailleur versnellingn en een stabiel sportief frame. Licht, Stevig en Handig te vouwen.
€1.499,00
TAKASHi
Artikelcode VFTE920N3B
€1.629,00€1.499,00
direct leverbaar
Hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met de 10,5 Ah accu in de zadelpen en voorzien van 3 naaf versnellingn en een lage instap. Licht, Stevig en Handig te vouwen. Lees meer
TAKASHi
Elektrische Vouwfiets E-Three Donker Blauw
Hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met de 10,5 Ah accu in de zadelpen en voorzien van 3 naaf versnellingn en een lage instap. Licht, Stevig en Handig te vouwen.
€1.629,00€1.499,00
Toon:

Elektrische Vouwfietsen van Dahon, Takashi of Thompson

Voor iedere gebruiker bieden we een passende elektrische vouwfiets, van hoge kwaliteit, een goede styling en een range aan uitlopende prijzen.

Alle elektrische fietsen worden compleet afgemonteerd en rijklaar geleverd, de accu's zijn opgeladen en vouwfiets is klaar om gebruikt te worden. Heerlijk en comfortabel fietsen doe je overal waar je gaat een elektrische vouwfiets.

Dahon


Dahon bied in hun gamma elektrische fietsen de Dahon Ciao aan, een zeer hoge kwaliteit elektrische vouwfiets met een lage instap, uitgevoerd met een motor in het voorwiel en een 8,8 Ah accu in de bagagedrager.  

Takashi


In de collectie van Takashi bieden we 2 elektrische vouwfietsen aan, een model met lage instap en versnellingen in de naaf en een model met sportieve look en derailleur versnellingen. Beide uitvoeringen hebben de accu in de zadelpen zitten en daarmee heel mooi in balans en een capaciteit van 10,5 Ah.

Thompson


Thompson bied een aantal high end modellen met Bosch motor/accu systeem en/of band aandrijving in plaats van ketting. Hoge kwaliteit afgemonteerd en met een moderne styling.

 

Neem je elektrische vouwfiets overal mee naartoe met vouwfietsen van Dahon-Vouwfietsen.nl

U kunt bij ons op ieder moment van de dag en waar u maar bent terecht voor Vouwfietsen. Wij zijn 365 dagen in het jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend. Online kopen is makkelijk, veilig en snel: U kunt zonder reden makkelijk retourneren binnen 60 dagen en u kunt uit veel betaalmethode kiezen. Elektrische vouwfietsen kopen doe je op Dahon-Vouwfietsen.nl, Vouwfietsen worden rijklaar geleverd, het is dus uitvouwen en wegfietsen. U betaald geen verzendkosten op bestellingen verzonden binnen Nederland. 
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via onze chatfunctie op de site of via email en telefoon, u kunt bij ons rekenen op een top service, met een hoge klantwaardering en altijd veilig winkelen door Webwinkel Keur.
Heel veel winkelplezier in een ruime keuze vouwfietsen!

Heerlijk fietsen op uw elektrische vouwfiets, rijklaar en opgeladen geleverd!